Visningslägenhet klar! | RG Förvaltnings AB

Visningslägenhet klar!

12 juni, 2019

Sommaren är här och semestertiden närmar sig med stormsteg! Vi firade att vår visningslägenhet i BRF Förstlingen blev klar med en härlig VIP-dag i högsommarvärme på självaste Nationaldagen. Och vilken succé det blev! Gissningsvis 150 personer dök upp och kikade på lägenheten, inredningen och runt om på bygget. Vi lyssnade på live-musik och åt supergod napolitansk pizza. Roligast tycker ändå vi är att få se produkten som vi jobbat och planerat i många år äntligen ta fysisk form och nu är det inte lång tid kvar innan husen står helt klara och fylls med liv!

I övrigt rullar projekt på i sakligt tempo. Kapellbacken projekteras för fullt med planen att lämna in bygglovsansökan efter sommaren. I markanvisningstävlingen vid Skogsvallen i Hällby kom vi på en andraplats. Men vi gillar grundidén i vårt förslag med flerbostadshushåll helt självförsörjande med el, alltså en “off-grid”-lösning. Så det kan hända att vi försöker förverkliga detta på någon annan plats i framtiden, vem vet?!

Med detta passar vi på att önska alla en fin och avkopplande sommar, kanske med en god bok i en skön fåtölj på balkongen!