Sakta men säkert framåt! | RG Förvaltnings AB

Sakta men säkert framåt!

15 november, 2019

Nu har vi tagit ett viktigt kliv framåt i projektet med trygghetsboendet på Kapellbacken, förra veckan lämnade vi nämligen in bygglovet! Det slutgiltiga förslaget landade på 38 st lägenheter, mellan 1-3 rok (38-73,5 m²). Tidplanen är att börja bygga i vår med en byggtid på ca 1,5 år. Sedan följer bostadsrätterna i det projektet med ca 1 års förskjutning, så om ett år planeras bygglovet för dem lämnas in.

Annars har vi i november fullt fokus på att färdigställa BRF Förstlingen, med en visning inplanerad nästa lördag den 23/11 mellan kl.11-13, samtidigt som Bomässan i Stiga Sports Arena och Destination Eskilstunas kampanj; Flytta till Eskilstuna! Nu passar vi på och visar upp vår stad från sin bästa sida, eller hur?

Vi jobbar också för fullt med projektutveckling av våra två landsbygdsprojekt (som ännu inte finns presenterade här på hemsidan men de kommer). Det ena är en ombyggnation av en ladugård till 8 st hyreslägenheter och det andra ett trygghetsboende med 16 hyresrätter, båda i vår hembygd Näshulta så klart.

Och dialogen kring Årby norra fortsätter, med vissa förändringar i pågående arbetet med detaljplanen. Vi har en kundundersökning ute just nu där vi önskar få in de boende i Årbys synpunkter på eventuella nya bostäder också, vill du vara med i den så kontakta Basel Dahan; basel@rgforvaltning.se

Vi har också hunnit med en “kick-off” på underbara Hälleforsnäs Bruksrestaurang, med god mat och bra samtal. Vi uppdaterade bl.a. vår vision/affärsidé och fastställde våra värdeord: Samverkan, Nyfikenhet, Framåtanda, Ansvarstagande och Stolthet. Dessa är våra fem grundstenar, likt de tegelstenar vi har i vår logga.