RG växer! | RG Förvaltnings AB

RG växer!

16 mars, 2020

Vi söker just nu:

Projektledare inom Bygg och Fastighet

 

RG är just nu i en expansiv period, varpå vi söker en senior projektledare inom fastighetsutveckling till våra projekt i Eskilstuna. Det är en roll med stora befogenheter och ansvar, där du kommer få hantera alla moment avseende planerandet och uppförandet av en byggnad. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

  • Samordna arbetet, på etablering såväl som från kontoret i Eskilstuna/Näshulta
  • Kontakt med kommun och myndigheter
  • Självständigt handla upp, driva byggprojekt
  • Ha en kravställande roll gentemot anlitade konsulter och entreprenörer
  • Ha en nära dialog med kunden och ha en tydlig kommunikation om projektets framskridande
  • Vid behov stötta juniora projektledare i det dagliga arbetet
  • Ansvara för projektbudget, att projekt levereras i tid samt uppfyller de krav som är satta

I rollen som Projektledare har du en nyckelroll i arbetsgruppen. Förutom strategier och rutiner blir du delaktig i projekt från start till mål. Du jobbar även i projekt i tidiga skeden fram till projektets överlämnande. I rollen ingår kundbearbetning i tidiga skeden, kundbearbetning i pågående projekt och anbudsarbete. I projekt stöttar och leder du projekten tillsammans med teamet för att nu uppsatta mål.

Vi söker dig som drivs av att arbeta i en föränderlig miljö i ett värderingsstyrt företag där du snabbt får ta ansvar och utvecklas. Du vill arbeta brett med projektledning inom bygg och fastighetsbranschen och du jobbar idag med liknande roll och har gjort det i minst 2 år. Du vågar tänka annorlunda och tar gärna stort eget ansvar. Du drivs av att arbeta med utveckling, fokusera på anbud och vara med i uppbyggnaden av en organisation. Du är social och engagerad i det du åtar dig och jobbar på ett ärligt sätt för att skapa en god arbetsmiljö. Du trivs med att vara en viktig del i teamet. Du talar och skriver svenska och engelska på en god nivå. Du tycker om högt tempo och flexibilitet och ser till teamets bästa. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i kravställande roller och är bekväm med det. Du har erfarenhet av den svenska bygg- och anläggningsmarknaden och de regelverk man har att förhålla sig till.

Din arbetsplats kommer dels att vara på Haneberg Säteri i Näshulta där vi är 5 medarbetare, men även på kontorsplats i centrala Eskilstuna. Gemensamt för oss är att vi är målmedvetna, ambitiösa och uthålliga problemlösare. Vi delar företagets syn på att det är via ihållande engagemang och mod att förändra som vi kan fortsätta att leda en hållbar och framgångsrik utveckling i och runt staden. Är du också en människa full av potential så finns vi där för dig. I övrigt hoppas vi att det är dina olikheter som kommer att berika oss till att bli mer av det vi ännu inte är. I RG ser vi mångfald och olikheter mellan människor som en styrka. Du som har rätt kompetens är varmt välkommen att söka tjänsten!

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa och prata med Jens Lord, verksamhetschef, 070-521 10 37 eller Anders Kruhsberg, VD, 073-617 24 59. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde omgående eller enlig överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid. Lön enligt överenskommelse.

Din ansökan, CV och personligt brev vill vi ha skickad till jens.lord@rgforvaltning.se senast 20 maj 2020. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!