Nyheter | RG Förvaltnings AB

Nyheter

RG växer!

16 mars, 2020

Vi söker just nu:

Projektledare inom Bygg och Fastighet

 

RG är just nu i en expansiv period, varpå vi söker en senior projektledare inom fastighetsutveckling till våra projekt i Eskilstuna. Det är en roll med stora befogenheter och ansvar, där du kommer få hantera alla moment avseende planerandet och uppförandet av en byggnad. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

  • Samordna arbetet, på etablering såväl som från kontoret i Eskilstuna/Näshulta
  • Kontakt med kommun och myndigheter
  • Självständigt handla upp, driva byggprojekt
  • Ha en kravställande roll gentemot anlitade konsulter och entreprenörer
  • Ha en nära dialog med kunden och ha en tydlig kommunikation om projektets framskridande
  • Vid behov stötta juniora projektledare i det dagliga arbetet
  • Ansvara för projektbudget, att projekt levereras i tid samt uppfyller de krav som är satta

I rollen som Projektledare har du en nyckelroll i arbetsgruppen. Förutom strategier och rutiner blir du delaktig i projekt från start till mål. Du jobbar även i projekt i tidiga skeden fram till projektets överlämnande. I rollen ingår kundbearbetning i tidiga skeden, kundbearbetning i pågående projekt och anbudsarbete. I projekt stöttar och leder du projekten tillsammans med teamet för att nu uppsatta mål.

Vi söker dig som drivs av att arbeta i en föränderlig miljö i ett värderingsstyrt företag där du snabbt får ta ansvar och utvecklas. Du vill arbeta brett med projektledning inom bygg och fastighetsbranschen och du jobbar idag med liknande roll och har gjort det i minst 2 år. Du vågar tänka annorlunda och tar gärna stort eget ansvar. Du drivs av att arbeta med utveckling, fokusera på anbud och vara med i uppbyggnaden av en organisation. Du är social och engagerad i det du åtar dig och jobbar på ett ärligt sätt för att skapa en god arbetsmiljö. Du trivs med att vara en viktig del i teamet. Du talar och skriver svenska och engelska på en god nivå. Du tycker om högt tempo och flexibilitet och ser till teamets bästa. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i kravställande roller och är bekväm med det. Du har erfarenhet av den svenska bygg- och anläggningsmarknaden och de regelverk man har att förhålla sig till.

Din arbetsplats kommer dels att vara på Haneberg Säteri i Näshulta där vi är 5 medarbetare, men även på kontorsplats i centrala Eskilstuna. Gemensamt för oss är att vi är målmedvetna, ambitiösa och uthålliga problemlösare. Vi delar företagets syn på att det är via ihållande engagemang och mod att förändra som vi kan fortsätta att leda en hållbar och framgångsrik utveckling i och runt staden. Är du också en människa full av potential så finns vi där för dig. I övrigt hoppas vi att det är dina olikheter som kommer att berika oss till att bli mer av det vi ännu inte är. I RG ser vi mångfald och olikheter mellan människor som en styrka. Du som har rätt kompetens är varmt välkommen att söka tjänsten!

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa och prata med Jens Lord, verksamhetschef, 070-521 10 37 eller Anders Kruhsberg, VD, 073-617 24 59. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde omgående eller enlig överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid. Lön enligt överenskommelse.

Din ansökan, CV och personligt brev vill vi ha skickad till jens.lord@rgforvaltning.se senast 20 maj 2020. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

line

God Jul & Gott Nytt 2020!

18 december, 2019

Julen står för dörren och vi försöker avrunda året, men de flesta projekt fortsätter med full fart framåt in i det nya året. Det största som hänt detta år är självklart att vi fått välkomna de första boende till BRF Förstlingen, och vi är jättestolta över detta, vårt första avtryck i vår hemstad! Alla inblandade känner och ska känna stor stolthet.

Som sagt, de flesta andra projekt rullar vidare detta kommande år. Vi väntar fortfarande på att bygglovet för Kapellbacken ska bli godkänt och sen dra igång det bygget med upphandling av entreprenör mm mm. Vi skissar om projekt nr.2 i Västra Munktellstaden, kv. Nyvaket, för att bättre passa rådande marknadsläge, men planen är att snart lämna in bygglov och starta det bygget likaså 2020. I Årby pågår detaljplanearbetet och vi kikar runt och gör lite marknadsundersökningar för att försöka sondera vad kunderna önskar av vår produkt.

Även hemma på landsbygden tuffar projekten på med uppdaterat bygglov inskickat för konvertering av en ladugård till bostäder. Likaså trygghetsboendet i Näshulta Kyrkby ska bygglov in för. För att inte glömma arbetet med att stötta Näshulta Vision och några större samarbetsprojekt inom Affärsplan Eskilstuna såsom Stadsmässa 2023 och Årets matstad 2030!

Med hopp om en God Jul för alla har vi även i år valt att skänka en slant till Eskilstuna Stadsmission istället för julklappar till kunder och partners. De gör ett fantastiskt arbete för ett medmänskligare samhälle som vi helhjärtat stöttar!

line

Sakta men säkert framåt!

15 november, 2019

Nu har vi tagit ett viktigt kliv framåt i projektet med trygghetsboendet på Kapellbacken, förra veckan lämnade vi nämligen in bygglovet! Det slutgiltiga förslaget landade på 38 st lägenheter, mellan 1-3 rok (38-73,5 m²). Tidplanen är att börja bygga i vår med en byggtid på ca 1,5 år. Sedan följer bostadsrätterna i det projektet med ca 1 års förskjutning, så om ett år planeras bygglovet för dem lämnas in.

Annars har vi i november fullt fokus på att färdigställa BRF Förstlingen, med en visning inplanerad nästa lördag den 23/11 mellan kl.11-13, samtidigt som Bomässan i Stiga Sports Arena och Destination Eskilstunas kampanj; Flytta till Eskilstuna! Nu passar vi på och visar upp vår stad från sin bästa sida, eller hur?

Vi jobbar också för fullt med projektutveckling av våra två landsbygdsprojekt (som ännu inte finns presenterade här på hemsidan men de kommer). Det ena är en ombyggnation av en ladugård till 8 st hyreslägenheter och det andra ett trygghetsboende med 16 hyresrätter, båda i vår hembygd Näshulta så klart.

Och dialogen kring Årby norra fortsätter, med vissa förändringar i pågående arbetet med detaljplanen. Vi har en kundundersökning ute just nu där vi önskar få in de boende i Årbys synpunkter på eventuella nya bostäder också, vill du vara med i den så kontakta Basel Dahan; basel@rgforvaltning.se

Vi har också hunnit med en “kick-off” på underbara Hälleforsnäs Bruksrestaurang, med god mat och bra samtal. Vi uppdaterade bl.a. vår vision/affärsidé och fastställde våra värdeord: Samverkan, Nyfikenhet, Framåtanda, Ansvarstagande och Stolthet. Dessa är våra fem grundstenar, likt de tegelstenar vi har i vår logga.

line

Höstterminen är i full gång!

15 oktober, 2019

Och RG Förvaltning växer; ny på jobbet sedan en och en halv månad tillbaka är Jens Lord. Jens kommer ansvara för delar som affärsutveckling och verksamhetschef. Då Jens kommer från matbranschen medför han nya perspektiv när han ser på vår verksamhet med nya ögon. Han har redan dykt ner i alla våra projekt och startat egna initiativ i bland annat Affärsplan Eskilstuna.

I lördags var ingen vanlig dag för då flyttade de första boende in i BRF Förstlingen! Som vi har längtat efter att få hälsa våra köpare: Välkomna till ert nya hem! Och nu har vi det, men än finns det lägenheter kvar så in och kika på BRF Förstlingens hemsida och vill ni se bostäderna live är ni välkomna nu på söndag den 20 oktober på vår gemensamma visning mellan kl.11-13 eller boka en privat visning med mäklare Helén när som helst.

I våra andra projekt jobbar vi vidare; för Kapellbackens trygghetsboende är planen att lämna in bygglovsansökan i början av november. För Årby Norra för vi en dialog med de boende i området vad de önskar se i vår produkt samtidigt som detaljplanen tas fram hos kommunen. Nästa etapp i Västra Munktellstaden, för oss Kv. Nyvaket, ska strax rulla igång nu när första etappen går mot sitt slut. Där tar vi just nu en funderare om hur vi ska anpassa vår tänkta produkt för rådande marknadsläge först.

Sen har vi nya spännande projekt här hemma på landsbygden, i Näshulta, som vi ska driva vidare. Ett är ett trygghetsboende i Näshulta kyrkby där vi kan få en detaljplan klar redan nästa sommar. Det andra är en ombyggnation från ladugård till flerbostadshus vid Ottebro gård, där vi faktiskt redan har ett bygglov! Det är en spännande mix med projekt och vi tycker det ska bli roligt att vara med att utveckla Näshulta och dra vårt strå till arbetet med Näshulta Vision, läs mer om det här.

line

Visningslägenhet klar!

12 juni, 2019

Sommaren är här och semestertiden närmar sig med stormsteg! Vi firade att vår visningslägenhet i BRF Förstlingen blev klar med en härlig VIP-dag i högsommarvärme på självaste Nationaldagen. Och vilken succé det blev! Gissningsvis 150 personer dök upp och kikade på lägenheten, inredningen och runt om på bygget. Vi lyssnade på live-musik och åt supergod napolitansk pizza. Roligast tycker ändå vi är att få se produkten som vi jobbat och planerat i många år äntligen ta fysisk form och nu är det inte lång tid kvar innan husen står helt klara och fylls med liv!

I övrigt rullar projekt på i sakligt tempo. Kapellbacken projekteras för fullt med planen att lämna in bygglovsansökan efter sommaren. I markanvisningstävlingen vid Skogsvallen i Hällby kom vi på en andraplats. Men vi gillar grundidén i vårt förslag med flerbostadshushåll helt självförsörjande med el, alltså en “off-grid”-lösning. Så det kan hända att vi försöker förverkliga detta på någon annan plats i framtiden, vem vet?!

Med detta passar vi på att önska alla en fin och avkopplande sommar, kanske med en god bok i en skön fåtölj på balkongen!

line

Äntligen…

25 april, 2019

har detaljplanen för Kapellbacken antagits, nu behöver vi bara vänta några veckor till innan den vinner laga kraft! Ett sista avtal var tvunget att skrivas mellan kommunen och trafikverket, men 4 månader senare så är det nu klart och nämnden har klubbat igenom planen. Med detta på plats kan vi nu börja sammanställa vårt bygglov för trygghetsboendet. Trygghetsboendet kommer bestå av hyresrätter och gemensamhetslokaler för de boende, men förhoppningsvis kommer de även fungera som en samlingslokal för fler äldre i närområdet. Kapellbacken kommer byggas i två etapper, vi börjar med trygghetsboendet närmast Carlavägen och senare byggs bostadsrätterna längs med Norra Stationsgatan.

I övrigt har vi precis lämnat in ett tävlingsförslag i markanvisningstävlingen för Skogsvallen i Hällby, Eskilstuna, tillsammans med våra samarbetspartners. Vi väntar med spänning på att höra juryns utlåtande senare i maj.

På bygget av BRF Förstlingen går allt som planerat. BRF Förstlingens tegelväggar håller nu på att växa upp och det blir riktigt snyggt! Har man möjlighet rekommenderas att gå dit och se det live, men för er som inte har vägarna förbi får ni här en bild. Ni kan också läsa mer om det projektet på brfforstlingen.se.

line

Dags för stomvisning!

6 mars, 2019

Bygget av BRF Förstlingen går som på räls och exakt ett år efter första spadtaget bjuder vi in till stomvisning. Välkommen att uppleva volymen på plats, känna på den fina betongväggen som lämnas exponerad i vardagsrummet och blicka ut över utsikten från de olika blivande bostäderna!

I våra andra projekt rullar arbetet på i lite olika tempo. Högst tempo har vi just nu i Kapellbacken (hyresrätterna) med kick-off för projekteringsgruppen denna vecka. På agendan står bland annat att tillsammans sätta en vision/mission för detta projekt, något som alla kan gå tillbaka till när beslut ska tas t.ex.

Ett nytt projekt vi arbetar väldigt intensivt och kreativt med just nu är markanvisningstävlingen för Skogsvallen. Där ingår vi i ett lokalt “dreamteam” om vi får säga det själva! Till den 15 april har vi på oss att lämna in vårt gemensamma tävlingsförslag.

line

God Jul & Gott Nytt 2019!

21 december, 2018

Ännu ett år går mot sitt slut och vi passar på att njuta av några dagar ledigt med familjen som uppladdning inför ett fulltecknat 2019!

Istället för julgåvor till våra partners och anställda har vi i år valt att skänka en slant till Eskilstuna Stadsmission för ett mänskligare Eskilstuna. En organisation som gör mycket gott för vår stad och som vi stolt sponsrar i deras fortsatta arbete.

2019 ser på planeringsstadiet ut som ett riktigt fullspäckat år. Det roligaste är helt klart att BRF Förstlingen kommer stå klart och välkomna sina nya boende den 1 oktober! Övriga projekt rullar på med projektering och bygglovsansökan för både Nyvaket och Kapellbacken. Med lite tur kanske vi hinner fram till byggstart i båda de projekten innan nästa årsskifte. Som sagt, mycket att göra och mer kan det bli. Vi fick precis veta att vi blivit utvalda som en av tre tävlande i kommunens markanvisningstävling för Skogsvallen i Hällbybrunn, med fokus på solelsteknik integrerat i bostaden. Det ska bli spännande att se vad vi i vårat “Eskilstuna-team” kan kreera fram som förslag!

Med önskningar om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

/Anders & Malin, RG Förvaltning

line

Snart dags för Bomässa

7 november, 2018

Kom och hälsa på oss på Bomässan i Stiga Sports Arena i Eskilstuna den 23-25 november! Bara ett stenkast från Västra Munktellstaden och bygget av BRF Förstlingen. Kom förbi och prata med oss om BRF Förstlingen och våra andra kommande projekt. Och på vägen dit eller hem kan ni gå och titta på bygget och se potentialen i den nya stadsdelen som växer fram!

Hämta enkelt din fribiljett här: https://bomassa.se/massor/eskilstuna2018/tickets

Alla vi tre aktörer i Västra Munktellstaden finns på plats. Vår entreprenör på bygget av BRF Förstlingen; Byggnadsfirma G Insulander, finns på mässan om ni har några byggtekniska frågor. Även mäklare från Fastighetsbyrån finns att rådfråga kring köp och försäljning.

I vår monter (precis till vänster innanför entrén i första mässhallen) kommer vi stå beredda. Hoppas vi ses då!

line

Hösten är här med sina vackra färger!

9 oktober, 2018

Och våningarna på BRF Förstlingen växer fortsatt uppåt. Bygget följer tidplanen utan några problem och snart kan man klättra upp i stommen och kika på utsikten från de blivande takterrasserna. Nu är det mindre än ett år kvar till inflytt och det är med blandade känslor vi räknar ner mot ett avslut i ett projekt som tagit många år att bli verklighet. På bilden kan ni se hur Västra Munktellstaden kommer se ut efter att alla aktörer är klara med etapp 1.

I våra andra projekt rullar det på så sakteliga. Vi väntar på en godkänd detaljplan för Kapellbacken innan vi trycker på startknappen för projekteringen där. Nyvaket är lite på paus för att vänta in övriga projekt i området. Årby Norra är i början av detaljplaneprocessen. Sen jobbar vi med lite utvecklingsprojekt ute på landsbygden i Näshulta. Vill ni veta mer och fråga oss om vår projekt är ni välkomna att hälsa på oss på Bomässan i Stiga Sports Arena den 23-25/11!

line