Höstterminen är i full gång! | RG Förvaltnings AB

Höstterminen är i full gång!

15 oktober, 2019

Och RG Förvaltning växer; ny på jobbet sedan en och en halv månad tillbaka är Jens Lord. Jens kommer ansvara för delar som affärsutveckling och verksamhetschef. Då Jens kommer från matbranschen medför han nya perspektiv när han ser på vår verksamhet med nya ögon. Han har redan dykt ner i alla våra projekt och startat egna initiativ i bland annat Affärsplan Eskilstuna.

I lördags var ingen vanlig dag för då flyttade de första boende in i BRF Förstlingen! Som vi har längtat efter att få hälsa våra köpare: Välkomna till ert nya hem! Och nu har vi det, men än finns det lägenheter kvar så in och kika på BRF Förstlingens hemsida och vill ni se bostäderna live är ni välkomna nu på söndag den 20 oktober på vår gemensamma visning mellan kl.11-13 eller boka en privat visning med mäklare Helén när som helst.

I våra andra projekt jobbar vi vidare; för Kapellbackens trygghetsboende är planen att lämna in bygglovsansökan i början av november. För Årby Norra för vi en dialog med de boende i området vad de önskar se i vår produkt samtidigt som detaljplanen tas fram hos kommunen. Nästa etapp i Västra Munktellstaden, för oss Kv. Nyvaket, ska strax rulla igång nu när första etappen går mot sitt slut. Där tar vi just nu en funderare om hur vi ska anpassa vår tänkta produkt för rådande marknadsläge först.

Sen har vi nya spännande projekt här hemma på landsbygden, i Näshulta, som vi ska driva vidare. Ett är ett trygghetsboende i Näshulta kyrkby där vi kan få en detaljplan klar redan nästa sommar. Det andra är en ombyggnation från ladugård till flerbostadshus vid Ottebro gård, där vi faktiskt redan har ett bygglov! Det är en spännande mix med projekt och vi tycker det ska bli roligt att vara med att utveckla Näshulta och dra vårt strå till arbetet med Näshulta Vision, läs mer om det här.