Gott Nytt 2018! | RG Förvaltnings AB

Gott Nytt 2018!

19 december, 2017

Vi summerar ett händelserikt år och ser med spänning fram emot allt som ska ske 2018!

Först och främst längtar vi efter byggstarten på Brf Förstlingen. Planen är att pålningen startar i feb/mars och det ska vi självklart fira med en spadtagsceremoni.

Vi ska också utforma färdiga byggnader till Kv. Nyvaket utifrån det vinnande förslaget Sfinx från Spridd arkitekter. Det ska bli kul att sätta igång projekteringen ordentligt med alla samarbetspartners i början på det nya året.

För projektet Kapellbacken går samrådstiden ut i januari 2018 och då vet vi mer om hur lång tid det kan tänkas ta för detaljplanen att gå igenom. När den finns på plats så är det bara för oss att trycka på startknappen i det projektet också.

Dialogen kring Årby fortsätter under 2018 och vi avvaktar med spänning vilken markanvisning vi lyckas säkra innan vi drar upp några skarpa riktlinjer för det projektet. Planen är fortsatt att vi vill bygga stadsradhus för att differentiera boendeutbudet i området och skapa möjligheter för bostadskarriär.

Utöver detta ska vi självklart också anta en eller flera Eskilstunautmaningar. Sedan får tiden utvisa om något mer spännande inträffar under det nya året.

Med detta vill vi på RG Förvaltning passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

/Anders & Malin