God Jul & Gott Nytt 2020! | RG Förvaltnings AB

God Jul & Gott Nytt 2020!

18 december, 2019

Julen står för dörren och vi försöker avrunda året, men de flesta projekt fortsätter med full fart framåt in i det nya året. Det största som hänt detta år är självklart att vi fått välkomna de första boende till BRF Förstlingen, och vi är jättestolta över detta, vårt första avtryck i vår hemstad! Alla inblandade känner och ska känna stor stolthet.

Som sagt, de flesta andra projekt rullar vidare detta kommande år. Vi väntar fortfarande på att bygglovet för Kapellbacken ska bli godkänt och sen dra igång det bygget med upphandling av entreprenör mm mm. Vi skissar om projekt nr.2 i Västra Munktellstaden, kv. Nyvaket, för att bättre passa rådande marknadsläge, men planen är att snart lämna in bygglov och starta det bygget likaså 2020. I Årby pågår detaljplanearbetet och vi kikar runt och gör lite marknadsundersökningar för att försöka sondera vad kunderna önskar av vår produkt.

Även hemma på landsbygden tuffar projekten på med uppdaterat bygglov inskickat för konvertering av en ladugård till bostäder. Likaså trygghetsboendet i Näshulta Kyrkby ska bygglov in för. För att inte glömma arbetet med att stötta Näshulta Vision och några större samarbetsprojekt inom Affärsplan Eskilstuna såsom Stadsmässa 2023 och Årets matstad 2030!

Med hopp om en God Jul för alla har vi även i år valt att skänka en slant till Eskilstuna Stadsmission istället för julklappar till kunder och partners. De gör ett fantastiskt arbete för ett medmänskligare samhälle som vi helhjärtat stöttar!