God Jul & Gott Nytt 2019! | RG Förvaltnings AB

God Jul & Gott Nytt 2019!

21 december, 2018

Ännu ett år går mot sitt slut och vi passar på att njuta av några dagar ledigt med familjen som uppladdning inför ett fulltecknat 2019!

Istället för julgåvor till våra partners och anställda har vi i år valt att skänka en slant till Eskilstuna Stadsmission för ett mänskligare Eskilstuna. En organisation som gör mycket gott för vår stad och som vi stolt sponsrar i deras fortsatta arbete.

2019 ser på planeringsstadiet ut som ett riktigt fullspäckat år. Det roligaste är helt klart att BRF Förstlingen kommer stå klart och välkomna sina nya boende den 1 oktober! Övriga projekt rullar på med projektering och bygglovsansökan för både Nyvaket och Kapellbacken. Med lite tur kanske vi hinner fram till byggstart i båda de projekten innan nästa årsskifte. Som sagt, mycket att göra och mer kan det bli. Vi fick precis veta att vi blivit utvalda som en av tre tävlande i kommunens markanvisningstävling för Skogsvallen i Hällbybrunn, med fokus på solelsteknik integrerat i bostaden. Det ska bli spännande att se vad vi i vårat “Eskilstuna-team” kan kreera fram som förslag!

Med önskningar om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

/Anders & Malin, RG Förvaltning