Äntligen… | RG Förvaltnings AB

Äntligen…

25 april, 2019

har detaljplanen för Kapellbacken antagits, nu behöver vi bara vänta några veckor till innan den vinner laga kraft! Ett sista avtal var tvunget att skrivas mellan kommunen och trafikverket, men 4 månader senare så är det nu klart och nämnden har klubbat igenom planen. Med detta på plats kan vi nu börja sammanställa vårt bygglov för trygghetsboendet. Trygghetsboendet kommer bestå av hyresrätter och gemensamhetslokaler för de boende, men förhoppningsvis kommer de även fungera som en samlingslokal för fler äldre i närområdet. Kapellbacken kommer byggas i två etapper, vi börjar med trygghetsboendet närmast Carlavägen och senare byggs bostadsrätterna längs med Norra Stationsgatan.

I övrigt har vi precis lämnat in ett tävlingsförslag i markanvisningstävlingen för Skogsvallen i Hällby, Eskilstuna, tillsammans med våra samarbetspartners. Vi väntar med spänning på att höra juryns utlåtande senare i maj.

På bygget av BRF Förstlingen går allt som planerat. BRF Förstlingens tegelväggar håller nu på att växa upp och det blir riktigt snyggt! Har man möjlighet rekommenderas att gå dit och se det live, men för er som inte har vägarna förbi får ni här en bild. Ni kan också läsa mer om det projektet på brfforstlingen.se.