RG Förvaltnings AB | SAMARBETE KRING VÄSTRA MUNKTELLSTADEN

SAMARBETE KRING VÄSTRA MUNKTELLSTADEN

1 februari, 2017

Idag släpper vi tillsammans med Eskilstuna Kommunfastigheter och Riksbyggen pressmeddelandet som tillkännager samarbete kring Västra Munktellstaden. Tillsammans ska vi producera ca 400 nya å-nära bostäder centralt i Eskilstuna!

RG förvaltning har varit delaktiga i dialogen kring detta område från start. Vi tycker det är glädjande att detta samarbete äntligen ger frukt i och med detaljplanens färdigställande. Detta ger möjligheten att starta byggandet och se idéer bli verklighet. Det är också roligt att få starta vårt första bygge på ”hemmaplan” i och med kv. Notskriften. Vi är ett lokalt familjeföretag med kontor i Näshulta söder om Eskilstuna, men har fram tills nu bara producerat bostäder i Stockholm.

Som i alla våra projekt tar vi sikte på hållbara och högkvalitativa bostäder med god arkitektur som grund. Vi tar våra erfarenheter från att bygga hyresrätter för egen förvaltning och applicerar samma kvalitets- och hållbarhetstänk när vi producerar bostadsrätter. Och som alltid tror vi på att ett gott samarbete är grunden till att lyckas.

Idag publicerar vi också vår nya gemensamma hemsida för den nya stadsdelen. In och kika och bli inspirerad här!